Közösség

Top
 

Csomagajánlatok

Fedezzen fel egy szállodát Szeged belvárosának szívében, mindössze néhány méterre a Fogadalmi Templom tornyaitól .

Dóm Hotel Szeged

Húsvéti Csomag

Locsolók helyett kikapcsolódás? Válassza szállodánk ünnepi ajánlatát, most Napfényfürdő Aquapolis és vadaspark belépővel! A csomag ára: 29.500 HUF/2 fő/éj<br /> Az ajánlat a kiemelt időszakokra és nemzeti ünnepekre nem érvényes!

tovább

Húsvéti Csomag

Locsolók helyett kikapcsolódás?

Március 15-i Csomag

Ünnepi ajánlatunk a belváros szívében kínál kényelmes elhelyezést félpanziós ellátással.<br /> A szórakozásról pedig a Napfényfürdő Aquapolis gondoskodik kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

tovább

Március 15-i Csomag

Töltse az év első hosszú hétvégéjét a napfény városában!

Családi Csomag

A kényelmes belvárosi szállás mellett élményeket kínálunk kicsiknek és nagyoknak egyaránt! A csomag tartalmaz egy családi belépőt Európa leghosszabb éves üzemelésű csúszdájával rendelkező Aquapolisba!

TOVÁBB

Családi Csomag

vadaspark és fürdőbelépővel

Classic csomag

Egy bőséges reggeli után fedezze fel a Dóm teret és a Fogadalmi templomot, a Széchenyi tér patinás épületeit vagy a mindig nyüzsgő Kárász utca üzleteit! Mindezt kényelmesen, néhány lépésre szállodánktól!

tovább

Classic csomag

2 éjszaka szállás 2 fő részére kétágyas szobában.

Szeged Csomag

Ha gondtalan kikapcsolódásra vágyik válassza Szeged csomagunkat, minden egyébről mi gondoskodunk! Az ajánlat félpanziós ellátást tartalmaz a szállodánktól mindössze 100 méterre található Katedrális Étterembe

tovább

Szeged Csomag

Félpanzióval és ajándék fürdőbelépővel

Dóm Csomag

A belváros felfedezésén túl mi az élményekről is gondoskodunk! Dóm csomagunk belépőt biztosít a Napfényfürdő Aquapolis-ba, mely Európa leghosszabb éves üzemelésű vízicsúszdája!

tovább

Dóm Csomag

Kedvezményes fürdőbelépővel